Alle samlingerNext Field
Hvordan oppdaterer jeg profilen min i Next Field?

Slik endrer du navn, legger til telefonnummer, skrur på mailvarsling, og så videre i Next Field

Oppdatert over en uke siden

Ønsker du mailvarsling på alle oppgaver du mottar? Skrev du inn feil navn da du registrerte deg i Next Field (CHECKD), og heter nå "klaskelars69" i alle prosjekter? Eller ønsker du å legge inn telefonnummeret ditt? For å oppdatere profilen din følger du disse enkle stegene:

1. Logg inn på web.checkd.it

2. Klikk på profilikonet ditt, som du finner øverst til høyre på skjermen

3. Velg 'profile'

4. Trykk på blyant-ikonet for å begynne å redigere

5. Fyll informasjonen du ønsker

6. Trykk 'Save' når du er ferdig

7. For å nullstille passord klikker du på 'here', hvor det står "Click here if you need to reset your password".

8. For å motta mailvarsling, trykk på "Receive mail everytime a new ITEM is delegated to you"