Alle samlingerNext Field
Slik bruker du tags og sorterer arbeidet ditt

Tags hjelper deg å holde orden, løse flere forskjellige oppgaver og ta ut bedre rapporter

Oppdatert over en uke siden

Vil du bli flinkere til å sortere arbeidet ditt?

Tags er selve nøkkelen til å få orden på alle de ulike observasjonene du finner på befaringer. Tags hjelper deg også til å kunne håndtere mange ulike typer oppgaver i dine prosjekter, slik at du kan sortere og ta ut gode rapporter kjapt - eller sjekke hva du faktisk gjorde for 2 år siden 🤓

1. Søk på Tømrer for å få opp alle oppgaver som har taggen Tømrer

2. Ta med Avvik for å få alle oppgaver med Avvik og Tømrer

3. Legg til eller fjern en tag (trykk på linjen under tagen for å legge til en tag) eller (trykk på 'x' på taggen du vil fjerne)

4. For å fjerne all sortering, trykk på 'Clear filter'

Denne videoen viser deg hvordan du gjør det på web 👇