Alle samlingerNext Field
Se tegning fra 'item' i app

Slik ser du hvor på tegningen punktet er plassert fra item visningen, Next Field

Oppdatert over en uke siden

Når man mottar en oppgave i Next Field app, kan man enkelt se i hvilken tegning - og hvor, item-et ligger, ved å følge disse stegene:

1. Åpne item-et i Next Field appen. Item-et kan åpnes fra push-notifikasjon, notifikasjonslisten, item-listen (items) eller tegning ('Drawings)'.

2. Trykk på menyknappen som er øverst til høyre i item-et. Det er knappen med tre prikker over hverandre.

3. Velg 'Show item on drawing'.

4. Nå kan du se tegningen som kun vil vise item-et du jobber i.