Nyheter
Lås planvisningen:
Du kan nå aktivere en innstilling som låser den gjeldende visningen fullstendig. Når den er aktivert, blir visningen du har angitt med datovelgeren værende akkurat der den er mens du flytter bookinger, også når du drar en booking mot kantene.
Fremover- og bakoverpilene følger zoomnivået:
Fremover- og bakoverpilene går nå ett trinn på det aktive zoomnivået: én uke i ukevisningen, én måned i månedsvisningen og tilsvarende for de øvrige nivåene.
Rettelser
Ressursuke og timevisning åpnes igjen:
Når man klikket på Ressursuke eller byttet til timevisning, mislyktes det, og visningen ble ikke endret. Begge visningene åpnes nå som forventet, og lagrede visninger fungerer fortsatt.
Ingen tomt, hvitt område når en booking flyttes langt:
Hvis en booking ble flyttet langt i en retning, kunne det vises et tomt, hvitt område. Planinnhold lastes nå inn i området du flytter til.
Reaktiverte Next Project-brukere reaktiveres i Planning:
Når en bruker ble reaktivert i Next Project, forble brukeren inaktiv i Planning og fikk en feilmelding ved åpning av Planning. Når en bruker reaktiveres i Next Project, reaktiveres brukeren nå også i Planning.