Hur du lägger till filer och mappar i Next Project

Här beskrivs hur du läggen in filer och mappar från t ex din lokala dator in i Next Project

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du lägger in filer och mappar i Next Project samt hur du skapar upp egna mappar.

Du kan lägga in filer och mappar i NEXT Projekt på två sätt:

• Via Lägg till-knappen längst till vänster i menyraden

• Via dra-och-släpp-funktionen

Med Lägg till-funktionen kan du välja att lägga till filer och mappar från t ex din lokala dator men också skapa upp mappar.

Om du väljer Lägg till nytt dokument får du upp en ny ruta där du kan välja de filer och mappar du vill lägga till i ditt projekt. Här kan du också göra dra-och-släpp på de filer och mappar du vill lägga till.

I det fallet du t ex har väldigt stora filer eller bara vill peka på din egen dokumentlagring, t ex Google Drive eller OneDrive om ni använder det, kan du välja att lägga in en länk dit istället.

Du kan även lägga till mappar och filer genom att bara dra dem från exempelvis utforskaren och släpp på den mapp i Next Project där du vill att de ska läggas till. När du gör det får du upp dialog-rutan på samma sätt som när du väljer att använda Lägg till-funktionen