Hur du aktiverar ett projekt i Next Project för Next Docs för en användare
Hur du aktiverar ett projekt i Next Project för Next Docs för en användare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du aktiverar ett projekt i Next Project för en användare för Next Docs.

För att en användare ska kunna använda Next Docs funktioner på dokument i ett projekt behöver först projektet aktiveras för Next Docs för den användaren. Det är denna aktivering som ger användare behörighet till funktionerna.

Aktivera projekt från Projektträdet

Högerklicka på projektet i projektträdet och välj ”Next Docs”. Du kan då aktivera projektet för dig själv.

Du får sen en bekräftelseruta på att du vill aktivera Next Docs för det aktuella projektet. Klicka Ja.

Aktivera projekt från Administration

Du kan även aktivera ett projekt från Administrationsfönstret. Detta är också sättet att göra det på om du vill aktivera ett projekt för någon annan användare än dig själv.

Gå till Administration och sen till Användare/Behörigheter och sen Next Docs-delning

Lägg till användaren samt vilket projekt som ska aktiveras för denne och spara sedan.