Alla samlingarNext ProjectModuler och funktionerProjekt
Hur du hanterar projektträdet i Next Project
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du hanterar projektträdet i Next Project.

Här kan du se en kort film om hur du kan använda projektträdet. Om du hellre vill ha en skriftlig guide finns det längre ner på sidan.

Vissa färger och ikoner i Next Project kan ha ändrats sedan webinaret spelades in men beskrivningen av funktionerna är fortfarande aktuella.

Hur du hanterar projektträdet i Next Project

I Next Project kan du sortera in dina projekt i olika mappar. I exemplet nedan finns det mappar för Entreprenad, Byggservice och Mark.

Du kan klicka på plusset till vänster om namnet på mappen för att se vilka underliggande projekt som finns i mappen.

Ett projekt kan även ha underprojekt, såsom Varv skola har i det här exemplet.

Flytta projekt till annan mapp

Om du vill flytta ett projekt till en annan mapp, klickar du på projektet du vill flytta och drar det till rätt mapp. Klicka sedan på Ja.

Tips! Du kan skapa nya mappar på samma sätt som du skapar nya projekt. Bra att tänka på är att välja en status på projektet så det inte syns i mobilen, eftersom det endast är till för att skapa en mappstruktur i projektträdet. Standard är att projekt med statusarna Beställt-Garani syns i mobilen.