Dagbok 2.0 - Skapa faktura
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du skapar en faktura baserat på rapporterade dagboksblad i Dagbok 2.0

Använd markerat urval

1. Gå till modulen Dagbok 2.0

2. Markera en eller flera dagboksblad som ska faktureras

3. Högerklicka på raden och välj ”Skapa faktura” eller klicka på ”Skapa faktura” i verktygsfältet ovanför

4. Använd markerat urval är förvalt

5. Välj fakturaalternativ

6. Klicka på ”Spara”. Fakturaunderlaget har skapats och finns nu i Fakturamodulen

Använd periodfilter

Om du vill fakturera dagboksblad från en viss period rekommenderas att du använder periodfiltret

1. Klicka på ”Skapa faktura” i verktygsfältet för Dagboksblad

2. Välj ”Använd periodfilter”

3. Välj datum för periodfilter

4. Välj fakturaalternativ

5. Klicka på ”Spara”. Fakturaunderlaget har skapats och finns nu i Fakturamodulen