Dagbok - Skapa faktura
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du fakturerar från modulen Dagbok.

OBS! Notera att detta ej gäller för dig som börjat arbeta i Next efter september 2023 eftersom det har släppts en ny version av Dagbok (Dagbok 2.0). Se hur du fakturerar från dagbok 2.0 här.

Via dagboken kan du fakturera inrapporterade orderrader. Det är endast orderrader och inget annat som kan faktureras den här vägen. För att skapa en faktura, klicka på ´Skapa faktura´.

När du klickar på knappen för att skapa faktura kommer följande dialogruta visas:

Gör dina val för fakturan och spara sedan. Fakturaunderlaget sparas i modulen Faktura och sorteras enligt datumordning.