Alla samlingarWebinars
Webinar - Next Insights
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här kan du se ett webinar om hur du arbetar med Next Insights. Om ni saknar funktionen och önskar beställa den, klicka här.

Webinaret spelades in i februari 2024.

Här samlar vi vanliga frågor kring Next Insights som som kommer in och svar på dem.

Fungerar Next Projektbehörigheter även i Insights?

Projektbehörigheter fungerar just nu bara på API-användaren. Alltså kan man begränsa vilka projekt som blir utlästa men det blir på företagsnivå (samma för alla användare där). Men det är något vi tittar på att lösa när vi har vår IDP på plats.

Kalenderfiltrering, går det på fakturadatum?

Allt som oftast går det på bokf. Datum, finns inte detta så är det utfört datum eller skapat datum.

Kan man skapa sin egen dashboard för att synliggöra den datorn som är mest intressant eller är det enbart era förbyggda mallar man kan använda?

Just nu är det inte möjligt men vi undersöker möjligheterna att låta användare med annan licens skapa egna vyer.

Kan man koppla ihop dashboarden med data utanför Next Project eller är det begränsat till data insamlad i Next Project?

Detta är inte möjligt idag men vi kikar på möjligheterna till detta

Går det föra timmar mot specifika arbetsuppgifter?

Man kan ta fram timmar per arbetsorder/äta .

Går det med detta att se en specifik maskins (maskinprojekt) täckningsgrad i timmar etc?

Det låter som ett nyckeltal vi skulle kunna ta fram. Vi tar gärna emot förslag på nyckeltal och hur de ska beräknas.

Finns det redskap för att göra prognos i Next Insights?

Prognoserna görs fortsättningsvis i Next Project. Data från prognoser är just nu inte tillgängligt via APIet men kommer vara det efter release av nya budget/prognos. Då har vi bättre möjlighet att skapa nya vyer för detta.

Hur snabb är uppdateringen från ändring i Next Project?

Information hämtas från Next Project varje natt för tillfället.

Kan man bygga egna rapporter i Next Insights?

Inte i nuvarande version men kan bli så i framtiden