Alle samlingerNext ProjectModules and funksjonerRegister og systemadministrasjon
Hvordan du kategoriserer prosjektene dine i Next Project
Hvordan du kategoriserer prosjektene dine i Next Project

Denne artikkelen beskriver hvordan du kan bruke ulike merkefelt for å kategorisere prosjektene dine i Next Project.

Oppdatert over en uke siden

Merkefelt i prosjektkortet

Når du legger til et nytt prosjekt i Next Project, finnes det flere merkefelt i prosjektkortet som du kan bruke for å indikere hva slags type prosjekt du oppretter. For eksempel: Prosjekttype, Prosjektkategori, Kompetanseform og Ressursgruppe.

Disse feltene inneholder informasjon som dere kan bruke som oppfølgingskriterier når dere vil hente ut statistikk og nøkkeltall i Next Project.

Endre typer

For å kunne endre valgene i prosjektkortet, må du ha tilgang til administrasjon og ha den administrative rettigheten 'Typer' for de respektive valgene.

I Administrasjon -> Innstillinger -> Typer finner du de typene dere kan jobbe med i Next Project, ikke bare de typene som finnes på prosjektkortet.

Klikk på fanen for den typen du vil gjøre endringer for. Du legger til ved å klikke på 'Legg til' ( + )-knappen, og sletter ved å markere den aktuelle posten og klikke på søppelbøtta. Vær oppmerksom på at du ikke kan fjerne en type som brukes i et prosjekt.

Når du har lagt til et valg, må du laste inn nettleseren på nytt for at det nye valget skal bli tilgjengelig.