Alle samlingerNext ProjectModules and funksjonerRegister og systemadministrasjon
Hvordan du bruker status på ulike steder i Next Project
Hvordan du bruker status på ulike steder i Next Project

Denne artikkelen beskriver hvordan du kan bruke status for å lette arbeidet ditt i Next Project.

Oppdatert over en uke siden

Hvordan administrere statuser

Statuser finnes i flere moduler i Next Project, for eksempel Prosjekt, Arbeidsordre og Endringer. Du kan enkelt følge fremdriften i de ulike modulene ved hjelp av statuser.

For å kunne endre og legge til statuser trenger du tilgang til "Admin".

For å endre/legge til statuser, gå til Admin -> Innstillinger -> Statuser. Under fanen for statuser finnes det underfaner hvor du klikker på den statusen du vil endre:

For å legge til en status, klikk på den aktuelle fanen for den statusen du vil endre, og klikk på "legg til"-knappen.

• Navn - navnet på statusen

• Kode - bestemmer hvor i rekkefølgen statusen skal plasseres

• Farge - velg farge ved å skrive fargen på engelsk eller angi en sekssifret fargekode (#000000). Eksempler på farger finnes her: Fargekoder HTML

Det er viktig å merke seg at prosjekter med statuser med kode 40 og oppover vil bli overført til ditt økonomisystem hvis du har integrasjon. Statusen på prosjekter og arbeidsordrer kan også påvirke hva som er synlig for mobilbrukerne i Next Mobile. Kontakt din administrator hvis du er usikker på innstillingene i databasen din

Statuser i Next Project

Med hjelp av statuser kan dere se hvilken fase prosjektet og de ulike delene av prosjektet befinner seg i. I prosjektkortet kan du se statushistorikken for prosjektet og hvem som har endret status. For å se statushistorikk for prosjektet, gå til prosjektkortet og klikk på den markerte knappen nedenfor:

Du kan også se det under avvik: