Opprett nye prosjekter i Next Project

Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter nye prosjekter i Next Project.

Oppdatert over en uke siden

Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter et nytt prosjekt i Next Project.

Guide Steg-for-steg

1. Marker det prosjektet som skal være overordnet prosjekt for ditt nye prosjekt og klikk på legg til-knappen.

OBS! Sørg for at alle prosjektopplysninger er tomme før du fyller ut noe! (feltene for Prosjektstart og Påslagsmal fylles ut automatisk).

Feltene som er markert i oransje må fylles ut for at prosjektet skal kunne lagres.

Følgende felt er obligatoriske:

• Prosjektnavn

• Prosjektleder

• Kunde

• Status

Prosjektnummer settes løpende og skal altså ikke fylles ut manuelt. Klikk på Lagre når feltene er fylt ut.

2. Det er også bra å fylle ut de resterende feltene for å kategorisere dine prosjekter for å kunne gjøre oppfølginger på prosjektene.

3. Når du lagrer, vil dette vinduet vises.

Hvis du ønsker, kan du her sette kunde- eller prosjektunike priser. Hvis du har satt priser, vil spørsmålet om du vil lagre endringene dukke opp når du klikker på Lukk. Klikk da på Ja. Hvis du ikke skal sette unike priser, klikker du bare på Lukk når dialogen vises.

Nå er prosjektet opprettet under det prosjektet du markerte da du startet (i dette eksempelet under "10105 Fornebu-banen") og har fått et prosjektnummer automatisk.

4. Nå er du ferdig! Du styrer hvilke prosjekter som vises på mobilen basert på Status, men i utgangspunktet vises ikke statusene Nytt, Admin og Avsluttet på mobilen.

Importere prosjekt

Hvis dere har mange prosjekter som skal legges opp i Next Project, kan dere, hvis dere har prosjektene i en excelfil, importere prosjekter i modulen prosjektoversikt.

For å se hvilken informasjon som kan importeres på prosjektene, se grunninformasjonsmalen her, under fanen prosjekt.