Hur du fakturerar periodavtal i Next Project
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur man fakturera när det rör periodavtal.

Ett enkelt sätt att fakturera avtalat fastpris per period, t ex vid avtalat underhåll, är att upprätta underlagen för fakturering i modulen Arbetsorder. Exemplet nedan visar avtalsfakturering som sker den 1:a och den 25:e i varje månad. För varje order skapas orderrader för respektive månad. För samtliga orderrader tas alternativen för Visa i mobilen och Debiterbar bort. I samband med fakturering klickas alternativet Debiterbar i för aktuell månad.