Alla samlingarNext ProjectModuler och funktionerNext Mobile
Hur du användare Personalliggaren i Next Mobile för din egen personal
Hur du användare Personalliggaren i Next Mobile för din egen personal

Den här artikeln beskriver hur du arbetar med personalliggaren i Next Mobile.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du använder Personalliggaren i Next Mobile för din egen personal.

Uppsättning

För att en användare ska kunna använda personalliggaren i Next Mobile behöver du se till att stegen nedan är gjorda:

1. Användaren måste ha modulrättigheten ´Personalliggare´ och den administrativa rättigheten ´Menyvalet Personalliggare i mobil-app´, det sätter du upp i Administration -> Grupper/Rättigheter.

2. Användarna måste också ha personnummer i användarregistret under fliken Administration.

3. Se till att ha arbetsplats-ID på projektet i Next Project. Kolumnen hittar du på projektkortet, under arbetsplatsadress.

Checka in

För att checka in på ett projekt i Next Mobile, följ stegen nedan:

1. Välj menyalternativet ”Personalliggare” i huvudmenyn.

2. Klicka på ´Välj projekt...´ och välj projekt du vill checka in på, det är endast projekt med angivet arbetsplats-ID som är valbara och syns i listan

3. När du valt projekt, kommer en röd ´Checka in´-knapp upp, klicka på den för att checka in.

4. När du klickat på knappen blir den grön och det står istället ´Checka ut´. Klicka på den för att checka ut. Om du stänger ner Next Mobile när du checkat in, följer du bara stegen ovan för att komma till samma vy för att checka ut.