Alle samlingerNext ProjectModules and funksjonerArbeidsordre
Slik bruker du sjekkliste i arbeidsordre
Slik bruker du sjekkliste i arbeidsordre

Slik oppretter du sjekklister i arbeidsordre i Next Project

Oppdatert over en uke siden

I arbeidsordre finnes det en mulighet for å legge til en sjekkliste som kan brukes fra Next Mobile.

I Next Project

Marker en arbeidsordre, klikk på fanen "Sjekkliste" og legg til sjekkpunkter ved å klikke på "legg til"-knappen. Angi et nummer og en beskrivelse for hvert punkt. Hvis du legger opp en sjekkliste på arbeidsordren "Grunnforpliktelse", kopieres den automatisk til de øvrige arbeidsordrene som legges opp i prosjektet.

Arbeidsordren tildeles hver medarbeider i feltet ved å angi "Ansvarlig service", "Ansvarlig leder" eller alternativt en gruppe via feltet "Arbeidspool".

I Next Mobile

På mobilen velges den aktuelle arbeidsordren via fanen "Alle" eller "Pool".

Sjekklisten er angitt i den åpne arbeidsordren og hukes av av den som har utført oppgaven eller er ansvarlig for tilbakemeldingen. Dato for utført oppgave settes automatisk. Klikk på ikonet for kommentar, helt til høyre på raden, hvis det ønskes en merknad/et notat.

Lagre notat med haken i høyre hjørne i kommentarfeltet.