Hur man skapar slutfaktura i Next Project
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du skapar en slutfaktura i Next Project.

Funktionen Slutfaktura används i de fall funktionen Betalplan mot beställare inte används och man vill skapa en slutfaktura med tidigare skickade fakturor redovisade.

I Fakturamodulen, skapa ett nytt fakturaunderlag och ange en fakturarubrik. Klicka i valet Slutfaktura och övriga relevanta alternativ. Spara.

Fakturaunderlaget skapas med samtliga ingående fakturerbara poster samt avdrag för tidigare fakturerat.