Översikt Dagbok 2.0

Vad du kan göra i Dagbok 2.0

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Next nya dagbokslösning är ett flexibelt och tidsbesparande digitalt verktyg för byggbranschen. Som utgångspunkt har man i utvecklingsarbetet tittat på den fysiska dagboken och hur man kan utveckla dagboken till ett effektivt digitalt verktyg för användaren på språng. Användaren är inte låst till en dator och ett tillfälle utan kan uppdatera sin dagbok ute på fält, vid behov, under dagen genom den mobilapplikation som utvecklats.

Varje uppdatering ute på arbetsplats sparas i realtid och platschefen kan följa arbetet från sin dator. Dagboken erbjuder möjlighet att fylla i noteringar för pågående, påbörjat och avslutat arbete. Användaren kan fylla i väder, arbetsstyrka, dokument, checklistor och övrigt. I dagboken är det möjligt att kopiera en föregående dags dagboksblad till aktuellt datum.

Det är också möjligt att hämta in noteringar från tidrapporter samt noteringar på exempelvis ÄTA:or och Avvikelser. När dagboken är godkänd av beställaren/kund blir den låst och inga ändringar kan göras. Det finns också en log där användaren kan se när och av vem ändringar i dagboken gjorts. Checklistor kan väljas en eller flera utifrån det mallbibliotek som lagrats i Next Docs. Checklistor kan markeras som utförda egenkontroller.