Skicka meddelanden i Next Project

Den här artikeln visar hur du använder meddelandefunktionen till att skicka interna meddelanden i Next Project

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du använder funktionen för interna meddelanden i Next Project. Att skicka meddelanden i Next Project kan enbart göras genom klienten och tas emot i Next Mobile.

Förutsättningar:

• Alla som ska kunna läsa meddelanden i Next Mobile behöver ha den administrativa rättigheten ´Menyvalet Meddelanden i mobil-app´

• Alla som ska kunna skicka meddelanden behöver ha den administrativa rättigheten´Meddelanden´

Gör såhär:

1. Öppna Meddelande-dialogen via knappen i övre delen av Next Project

2. Skapa ett nytt meddelande genom att trycka på ´lägg till´-knappen

3. Skriv meddelandet i beskrivning, i övre eller undre vyn, bocka i ´Visa i mob enh´ och ange vilken grupp som ska få meddelandet

4. Spara och stäng sedan dialogen via krysset eller knappen ”Stäng”

Nästa gång användarna i vald grupp loggar in i sina mobiler så kommer de då att få meddelandet i sin mobil.

OBS! Grupperna du kan välja mellan, är de som är skapade i Administration - Grupper/rättigheter. Behöver du fler/andra meddelandegrupper, skapar du nya där.