Förhandsgranska faktura i Next Project

Denna artikel beskriver hur du förhandsgranskar en faktura i Next Project

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du förhandsgranskar en faktura så att du kan se vad din mottagare kommer se.

1. För att titta på hur ett fakturaunderlag/faktura ser ut klickar du på ”Skriv ut".

2. I dialogen som visas kan du välja olika alternativ för vilka uppgifter som ska visas på din faktura.

3. För att förhandsgranska fakturan klickar du på "Förhandsgranska".

4. För att skriva ut eller få upp bilden i en egen flik klickar du på "Skriv ut". Du kan även klicka med höger musknapp någonstans på sidan. I menyn som visas väljer du ”Skriv ut…

5. Om du vill spara som pdf klickar du med höger musknapp någonstans på sidan. I menyn som visas väljer du ”Spara som”. I dialogen som visas letar du upp en plats på datorn där du vill spara dokumentet och ger därefter dokumentet ett namn. Klicka på Spara.