Alle samlingerNext ProjectModules and funksjonerBokførte timer
Slik gjennomgår og godkjenner du timer i Next Project
Slik gjennomgår og godkjenner du timer i Next Project

Denne artikkelen beskriver hvordan du gjennomgår og godkjenner timer som er rapportert i Next Project.

Oppdatert over en uke siden

Fanen Timer Prosjekt

Godkjenne timer i 'Timer prosjekt'

Steg for å godkjenne timer i modulen 'Timer prosjekt':

1. Klikk på modulen 'Bokf timer' og deretter på underfanen 'Timer prosjekt'.

For å hente frem alle tidsregistreringer for et prosjekt i en spesifikk måned, følg stegene nedenfor:

1. Marker det prosjektet i prosjektoversikten som du vil se timer registrert på.

2. Velg 'Måned' i verktøylinjen øverst og klikk OK.

Få frem timer registrert på prosjekter i en mappe:

1. Marker mappen du vil se timer registrert i.

2. Klikk på knappen 'Vis underliggende data'. Nedenfor kan du se alle tidsregistreringer som er gjort på noen prosjekter som ligger i mappen "Service oppdrag".

For å godkjenne tid:

1. Velg radene du vil godkjenne.

• For å godkjenne flere rader samtidig, marker den første posten og klikk på den siste posten mens du holder nede Shift-tasten.

• Alternativt, velg en rad om gangen mens du holder nede Ctrl-tasten på tastaturet.

2. Klikk på ikonet 'Godkjenn timer'.

3. Timene er nå godkjent og klare til å inkluderes i lønn.

4. Bruk filterfunksjonen for å filtrere frem timer for en person, et annet datointervall eller etter annen informasjon. For å lese mer om filterfunksjonen, klikk her.

Fanen "Timer Person"

Steg for å godkjenne tid i modulen 'Timer Person':

1. Klikk på modulen Bokf timer.

2. Klikk på fanen Timer Person.

I tidsvisningen ser du alle personer som har registrert tid i den valgte tidsperioden, uavhengig av hvilket prosjekt personen har rapportert tid på. Det spiller ingen rolle hvilket prosjekt du har markert i trevisningen.

• Rosa/rød markering betyr at tiden ikke er godkjent (rød = tiden overstiger en standard arbeidsdag).

• Grønn markering betyr at tiden er godkjent (mørkegrønn = tiden overstiger en normal arbeidsdag).

• Lengst til høyre vises oppsummering på person for hele måneden, samt oppsummering for alle ansatte per måned.

Tid som er godkjent kan ikke lenger endres i mobilversjonen.

For å godkjenne tid

1. Marker personen du vil godkjenne tid for ved å klikke på navnet

2. For å godkjenne tid for flere personer samtidig, marker den første personen og klikk på den siste personen, samtidig som du holder nede Shift-tasten. Alternativt kan du velge en rad om gangen, samtidig som du holder nede Ctrl-tasten på tastaturet.

3. Klikk på ikonet Godkjenn timer

4. Timene er nå godkjent og klare for å tas med til lønn

5. Hvis du vil bytte måned, klikk på kalenderikonet og marker nytt fra- og til-dato.

Skriv ut lønnsrapport

For å skrive ut lønnsrapport, klikker du på ikonet Skriv ut og Skriv ut Timerapport.

Her velger du alternativer for rapporten. Når du har gjort ditt valg, klikker du på Forhåndsvis, Skriv ut, Send e-post eller Lagre dokumentet.