Slik bruker du filter i Next Project
Oppdatert over en uke siden

Denne funksjonen er generell i Next Project. Eksemplet nedenfor gjelder Prosjektoversikten, men prinsippet er det samme i alle moduler som har filterfunksjonen.

1. Åpne den modulen du vil filtrere frem opplysninger i, for eksempel Prosjektoversikten. Marker det nivået (prosjektet) i Prosjekt-treet som du vil filtrere frem opplysningene for, alternativt det nivået og de underliggende prosjektene.

2. Aktiver filteret ved å klikke på ikonet for filter.

3. En grønn rad aktiveres. Klikk i den grønne cellen under den kolonnen du vil sette filter på, for eksempel Prosjektleder og Status.

4. Velg ett eller flere valg. For eksempel alle prosjekter til en spesifikk prosjektleder som har status bestilt. Klikk på filterknappen.

5. Hvis du vil se resultatet for prosjektet og underliggende prosjekter, trykk nå på ikonet for Vis underliggende data i Prosjekt-treet.

6. Resultatet vises øverst, i dette eksemplet for alle prosjekter som har status bestilt for den valgte prosjektlederen i det markerte prosjektet og de underliggende i prosjekttreet.