Betalplan - Hur du använder revisioner
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du kan arbeta med revisioner i din betalplan.

Skapa ny revision

När du har skickat en betalplan och kommit överens med kund/beställare, kan det uppstå behov av att göra ändringar. Då kan du skapa en ny revision och göra ändringarna i den. Med hjälp av revisionerna kan du sedan gå tillbaka och se hur betalplanen såg ut tidigare, exempelvis vid tidigare godkännande från kund/beställare.

Du behöver själv ha koll på när en ny revision behöver skapas, till exempel om du vill skapa en efter att du skickat betalplan till kund/beställare.

För att skapa en ny revision, använd knappen Skapa ny revision i verktygsfältet.

Den förra revisionen blir nu låst och kan inte ändras.

Se tidigare revisioner

Du kan gå tillbaka för att titta på tidigare revisioner via rullgardinsmenyn Revision i verktygsfältet.

​Radera revision

Du kan inte ta bort tidigare revisioner, men du kan ta bort den senaste revisionen så länge det inte finns fakturaunderlag skapade. För att ta bort revision använd knappen Radera i verktygsfältet.​