Dokument i Next Mobile
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Next Mobile kan du ladda upp och förhandsgranska dokument i samband med att du tidsrapporterar.

Du kan också ladda upp och förhandsgranska dokuement utan att du ska rapportera tid, följ stegen nedan för det:

1. Logga in i Next Mobile och klicka på ´Dokument´

2. Välj aktuellt projekt högst upp, antingen genom att klicka på förstoringsglaset och söka fram eller scrolla i listan som kommer upp om du klickar i fältet för projekt

3. Alla dokument på valt projekt hittar du längst ner på sidan, för att förhandsgranska, klicka på ikonen längst till höger

4. För att ladda upp en ny bild, klicka på ´Välj filer´