Alla samlingarNext ProjectModuler och funktionerArbetsorder
Hur du använder checklista i arbetsorder

Hur du skapar checklistor i arbetsorder i Next Project

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I arbetsorder finns en möjlighet att lägga till en checklista som kan användas från Next Mobile.

I Next Project

Markera en arbetsorder, klicka på fliken ´Checklista´ och lägg upp checkpunkter genom att klicka på lägg till-knappen. Ange ett nr och en beskrivning för varje punkt. Om du lägger upp en checklista på arbetsordern "Grundåtagande" kopieras den sedan per automatik till de övriga arbetsordrar som läggs upp på projektet.

Arbetsordern tilldelas varje medarbetare på fältet genom att ange ´Ansvarig serviceman´, ´Ansvarig arbetsledare´ alternativt en grupp via fältet ´Arbetspool´.

I Next Mobile

I Next Mobile väljs den aktuella arbetsordern via fliken ”Alla” eller ”Pool”.

Checklistan finns angiven i den öppnade arbetsordern och bockas i av den som utfört uppgiften eller är ansvarig för återrapporteringen. Datum för utfört sätts automatisk. Klicka på ikonen för kommentar, längst till höger på raden om notering önskas. Spara med bocken i högra hörnet i kommentarrutan.